Anna har tävlat allt som går att tävla, både nationellt och internationellt. Hon har ett flertal vinster och placeringar i SM, Nordisk mästare 1999 och tävlat ett flertal EM och VM. Badminton är den största och mest prestigefyllda tävlingen inom fälttävlan. Där har Anna tävlat flera gånger.

Med en hästhållning som borde vara självklar, dvs att hästar tillåts vara hästar, och med en beundransvärd attityd symboliserar Anna Meëlas värderingar på ett ultimat sätt.   

Anna är en stor profil inom ridsporten i hela norden. Hon är en mycket populär tränare i Sverige men även i Finland där hon är landslagstränare i fälttävlan.

 

Vi pratar ofta om att ha en tydlig målbild vilket lätt kan misstolkas som att man hela tiden måste pressa sig själv till sitt yttersta för att komma vidare. Men målet kan lika gärna vara att umgås med sin häst och ha kul en säsong!


Hästar är inga maskiner som ska passa in i vad man själv vill uppnå. Hästarna kan vara vår bästa kompis och träningen får anpassas efter deras vilja också. Det är ett upplägg som verkligen borde hyllas och gör till Smilla till en fantastisk förebild som hästtjej.