Kontakt

VD, Grundare och Uppfinnare

En passion för hästar i kombination med ett stort intresse för entreprenörskap har lagt grunden till Meëla.

Det är många som föds med ett hästberoende. Var det kommer ifrån kan vi bara gissa oss till.  Längtan efter att få tillbringa tid med dessa magiska djur är så stark, att vi är redo att göra nästan vad som helst för dom. 

Det är från min enorma kärlek till hästar som mina idéer härstammar ifrån. De gör så mycket för oss, och det minsta vi kan göra är att se till att deras utrustning passar och är bekväm. 

Det finns mycket kvar att utveckla inom hästsport och hästhållning. Hela tiden lär vi oss mer och när vi kan bättre, gör vi bättre! 

Vi pratar ofta om att tänka utanför lådan, och det är vad Meëla gör! Därför fokuserar jag på  en aspekt som vi helt enkelt inte tänkt på förut, då fokus legat på utformning av bett och inte temperatur av bett. Meëla råkade faktiskt snubbla på ett helt outforskat område, som har visat sig göra enorm skillnad för hästars vardag. 

Hör gärna av dig om du vill veta mer eller har frågor!

Hälsningar,

Emily

Representant
Baltica

Gerda Madara Ziemele

Gerda är en extremt driven och ambitiös tjej. Vi vet att unga kvinnor med högt uppsatta mål inom ridsport kommer att göra vad som helst för att nå dom. Det här är grunden och benstommen som Meëla är byggd utav. 

På Stockholm International Show 2018 träffade jag Gerda för första gången. Sedan dess har vi haft regelbunden kontakt vilket har resulterat i att hon vill ta sig an utmaningen att lansera Meëla på andra sidan Östersjön. 

Bor du i Estland, Lettland eller Litauen? Då får du gärna contacta Gerda gällande frågor om produkten och beställningar