Sara, 21, bor på en ö i Norge där hon driver tre (!!) företag med fokus på att träna och tävla islandshästar till tävling och avelsvisning.
 
Med flera segrar och bra placeringar från Norska Mästerskap och WR-tävlingar vet Sara vad som krävs för att ta fram en bra häst. Det r också det som är drivkraften att gå till jobbet varje dag. 

Sara brinner för entreprenörskap och innovation inom hästbranschen. Att utbilda hästar till tävling på högsta nivå är tufft nog, att dessutom driva flera egna bolag med allt vad det innebär gör Sara till en fantastisk förebild och teamryttare!

 

Vi pratar ofta om att ha en tydlig målbild vilket lätt kan misstolkas som att man hela tiden måste pressa sig själv till sitt yttersta för att komma vidare. Men målet kan lika gärna vara att umgås med sin häst och ha kul en säsong!


Hästar är inga maskiner som ska passa in i vad man själv vill uppnå. Hästarna kan vara vår bästa kompis och träningen får anpassas efter deras vilja också. Det är ett upplägg som verkligen borde hyllas och gör till Smilla till en fantastisk förebild som hästtjej.