Visioner och Mål

Ridning är Sveriges näst största idrott sett till antal utövare i Sverige. Ändå har vi i princip inget system för att stötta eller hjälpa unga talanger. Då ridning även är den näst dyraste idrotten innebär det att många duktiga ryttare aldrig kan nå sin potential pga föräldrarnas ekonomi.

Då jag själv växte upp med en ensamstående mamma var det uteslutet för mig att ha en egen häst. Smärtan av att behöva stå brevid och titta på när mina vänner tävlade, trots att drivet och viljan brann inuti mig, är något jag inte vill att någon annan ska behöva känna. Samtidigt vet jag att det är just på grund av att jag fick kämpa så fruktansvärt mycket för att till slut äntligen kunna köpa en egen häst, som jag är så driven och motiverad att jobba idag. För är det något en ung hästtjej får lära sig, så är det att jobba hårt för att nå sina mål!

Med detta som bakgrund är Meëlas mål att erbjuda smarta och lättanvända produkter som underlättar vardagen för både hästar och ryttare.

 

Visioner och Mål

Målet är att en bettvärmare hänga på varenda träns

Team Meëla består idag av flera drivna och duktiga ryttare, som även är fantastiska förebilder gällande synen på hästhållning och positiv attityd. 
Med en stor filantropisk anda och kärlek för hästar hoppas jag även på att utveckla Team Meëla till något stort och revolutionerande inom ridsport!